Home » Financiele tips » Tips om een creditcard te gebruiken, maar niet in de schulden

Calendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Hoe u impuls retail winkelen vermijdt

Retail shopping is de distributiekanaalfunctie van het verkrijgen van producten van een leverancier of fabrikant en deze vervolgens aan een consument verkopen de beste wipstoeltjes voor je baby . Vaak biedt een retailer ook klantenserviceondersteuning in de winkel en online om de winkelervaring gemakkelijker te maken voor klanten.

Traditioneel definieerden retailers hun banen met drie imperatieven: aandelenproducten die hun doelmarkt wil kopen, cultiveren het bewustzijn van die producten wanneer een klant de winkel binnenkomt en loyaliteit opbouwt door relaties met klanten. In de omnichannel -wereld zijn deze imperatieven verbeterd door het vermogen van de consument om gemakkelijk toegang te krijgen tot een enorm scala aan productinformatie en beoordelingen.

Tegenwoordig hebben shoppers de mogelijkheid om hun eigen ervaring samen te stellen door winkels te vermijden die een slechte selectie hebben of vaak uitslaan en door te profiteren van ervaringen in de winkel die hun zintuigen activeren. Deze ervaringen zijn emotioneel aantrekkelijker en geven shoppers het gevoel dat ze een diepere band hebben met het merk.

Tips om een creditcard te gebruiken, maar niet in de schulden

Vraag je je ooit af hoe mensen zonder creditcardschuld het doen? Hoe gebruiken ze creditcards maar komen ze niet in de schulden?

De meeste mensen vinden het moeilijk om zich hun leven voor te stellen als ze eenmaal een creditcard hebben gebruikt zonder opnieuw minstens één tegoed. Creditcards zijn handig, ze laten u beloningspunten verzamelen voor reizen of koopwaar, ze helpen u zelfs servicekosten op uw bankrekening te vermijden omdat u niet zo vaak debiteert of geld opneemt.

Als je echter niet oppast, kan je flexibele vriend snel een vijand worden. Wanneer uw bankrekening bijna leeg is, kan het betalen van items die u nodig heeft of wilt met een creditcard veel schulden opleveren.

Hier zijn tips om een creditcard te gebruiken, maar niet in de schulden te belanden:

1. Spaar voor aankopen

Gebruik uw spaarrekening om eerst te sparen voor aankopen en ga niet ‘gewoon winkelen’ met uw creditcard. Als je het niet bij je hebt, kom je niet in de verleiding om impulsief te besteden. Gebruik de creditcard om geplande aankopen te doen en betaal ze af zodra de rekening binnen is. U heeft het geld bespaard, dus het is gemakkelijk te doen!

2. Betaal uw creditcard vooruit bij elke betaling

Zodra u weet wat u elke maand aan een verwachte uitgave uitgeeft, betaalt u dat vaste bedrag op uw creditcard wanneer u uw looncheque ontvangt. U budget bijvoorbeeld elke maand ongeveer $ 200 om uit eten te gaan. Betaal $ 100 van elke betaalcheque aan uw creditcard, zodat u het geld niet per ongeluk aan iets anders uitgeeft. Dit helpt u om uw budget na te leven, een positieve kredietwaardigheid op te bouwen en slechts een zeer kleine rekening te hoeven betalen (of helemaal niet) als u zich aan uw plan houdt. Dit werkt echter alleen goed als u uw kaart elke maand volledig betaalt.

Hoe moet je een creditcard aanvragen? Bezoek 123creditcardvergelijk.nl voor meer informatie.

3. Beperk waarvoor u uw creditcard gebruikt

Gebruik uw creditcard voor slechts één type aankoop – en dat is alles, bijvoorbeeld gas. Kies een type aankoop met een automatische limiet voor uw uitgaven. Een tijdschriftabonnement of vaste maandfactuur werkt ook. Vermijd kosten die van maand tot maand sterk kunnen variëren, zoals mobiele telefoonrekeningen.

4. Houd de limiet laag

Vraag een lage limiet aan, of als uw limiet momenteel hoger is dan u prettig vindt, bel dan de creditcardmaatschappij om de limiet te verlagen. Ze mogen uw creditcardlimiet niet langer zonder uw toestemming verhogen, dus ze kunnen proberen u ervan te weerhouden deze te verlagen. Blijf bij je wapens en verlaag je limiet tot iets redelijks. Je hebt geen hoge kredietlimieten en talloze creditcards nodig om een positieve kredietwaardigheid op te bouwen, en als je het slachtoffer zou worden van fraude, betekent een lagere limiet dat een dief minder schade kan aanrichten.

Bron: https://www.123creditcardvergelijk.nl